Usluge


DIGITALNI MARKETING

Promocija proizvoda, usluga i brendova na digitalnim platformama danas je nužnost. Svakodnevno se povećava broj ljudi koji odluke o kupnji ne donose ispred polica u trgovini, već ispred ekrana svojih uređaja. Razvoj digitalnih kanala promijenio je način na koji brendovi dosežu korisnike, ali i način na koji korisnici percipiraju proizvode i usluge.

Najveća prednost digitalnog marketinga krije se u dvosmjernoj komunikaciji s vašim kupcima. Zahvaljujući online kampanjama, nikada nije bilo lakše dobiti povratnu informaciju korisnika i prilagoditi se njihovim željama. Širok spektar aktivnosti i alata digitalnog marketinga osigurava doseg do vaših ciljanih korisnika i njihovo zadovoljstvo iskustvom s vašom tvrtkom.

Media Buying

Razvojem digitalnih platformi oglašavanje vašeg brenda postalo je jednostavnije, jeftinije i učinkovitije. Zakup oglasnog prostora na online portalima i forumima višestruko je isplativiji od oglašavanja u tradicionalnim medijima.

U našim rukama, vaši oglasi naći će se u pravo vrijeme, na pravom mjestu, pred očima vaše ciljane publike. Pružamo vam cjelovitu uslugu koja uključuje istraživanje karakteristika vaših željenih korisnika, prilagođavanje njihovim navikama, planiranje oglasne kampanje i budžeta, optimiziranje pregleda na njihovim uređajima te praćenje i analize uspješnosti vaše kampanje.

Internet Marketing

Google Adwords

Najkorišteniji i najopsežniji program internetskog oglašavanja. Prema vašim željama, kreiramo oglasnu kampanju koja doseže upravo one korisnike koje vi želite, u trenu kada su zainteresirani za vaš proizvod ili uslugu. Time podižemo online vidljivost vašeg brenda, usmjeravamo korisnike na vašu internetsku stranicu i potičemo ih na zadržavanje na njoj. Naši digitalci su Google certificirani čime svojim klijentima partnerima osiguravamo najveći stupanj kvalitete u svim fazama oglašivačkih kampanja.

Google Analytics

Prvi korak u online marketingu i najkorisniji alat za mjerenje vaše online prisutnosti i uspješnosti. Daje vam uvid u to kako vas vaši korisnici vide, broj i dužinu njihovih posjeta vašoj stranici, jesu li je posjetili prvi put ili joj se višekratno vraćaju, kojom brzinom su došli do tražene informacije i mnoge druge informacije i statistike koje su potrebne specijalistu internetskog marketinga kako bi učinio vaše kampanje uspješnima.

E-mail marketing

Direktan doseg marketinških poruka korisnicima putem e-mail poruka. Može uključivati slanje oglasnih materijala, ponuda, obavijesti o promocijama, zahtjeva za poslovnom suradnjom i informiranje o proizvodima i uslugama u svrhu poticanja kupnje. Planskom i kvalitetnom organizacijom dvosmjerne komunikacije postižemo izvanredne rezultate u prodaji.

Yandex Direct

Yandex je najpopularniji internetski preglednik u Rusiji. Ako je vaše poslovanje orijentirano na rusko tržište, ili pak teži postati, oglasna kampanja na Yandexu najbolji je početak. Više od 50 milijuna korisnika postaju vaše novo tržište.

SEO

Optimizacija vaše internetske stranice pomoću niza strategija kojima se povećava organska (besplatna) posjećenost stranice. Cilj optimizacije je pomoću prilagodbe ključnih riječi povećati rang na internetskim tražilicama što vodi do većeg broja posjeta i potencijalnih konverzija u kupce. Također, pružamo uslugu revizije i optimizacije postojećih SEO implementacija.

Audit postojećih kampanja

Nudimo uslugu procjene, prilagodbe i poboljšanja postojećih internetskih oglasnih kampanja u svrhu povećanja učinkovitosti. Ako ulažete novac u internetski marketing, a ne vidite pozitivne rezultate na svom poslovanju, vašoj je kampanji potreban makeover. Ponekad već i minimalne korekcije i prilagodbe donose željene rezultate u kratkom vremenu.

Društvene mreže

Društvene mreže već godinama nisu samo mjesto za druženje i zabavu. Njihov potencijal kao mjesto susreta s korisnicima je golem. Tvrtke koje nisu svakodnevno prisutne među svojim korisnicima i s njima ne ostvaruju interakciju, kao da i ne postoje. Pružaju vam mogućnost da izgradite bliski odnos sa svojim trenutnim i potencijalnim klijentima i dobijete njihovo povjerenje i lojalnost.

Pružamo usluge oglašavanja na društvenim mrežama, kao i usluge community managementa, čime osiguravamo kvalitetan odnos s vašim korisnicima.

Oglašavanje na društvenim mrežama

Društveni interaktivni mediji ključni su za uspješnost oglašavanja modernih tvrtki. Vaši korisnici, trenutni i potencijalni, svakodnevno se nalaze na Facebooku, Twitteru, Instagramu, Youtube-u, Google+, LinkedIn-u i Snapchatu. Iskoristite mogućnost da svoje marketinške poruke usmjerite prema njima. Doseg do korisnika putem oglašivačkih kampanja na društvenim mrežama daleko je lakši nego

Community management

Jedan od najvažnijih ciljeva marketinga i odnosa s potrošačima je izgraditi njihovu lojalnost. Najbolji put do lojalnosti je otvorena i direktna komunikacija. Za profil vaše tvrtke na društvenim mrežama osmišljavamo i kreiramo sadržaj, potičemo ih na interakciju i budimo interes za vašim proizvodima i uslugama. Redovito pratimo aktualne teme i proaktivno komuniciramo s korisnicima, kako bi njihovo iskustvo s vašim brendom bilo što bolje. Snažna i lojalna online zajednica jamči veći broj zadovoljnih klijenata koji su glavni pokretač vašeg poslovanja.

 

Savjetovanje

Imate iskustva s digitalnim marketingom, ali niste zadovoljni viđenim? Ili tek razmišljate o proširivanju svog poslovanja u online javnost?

U slučaju da niste sigurni je li vašoj tvrtki uopće potrebna online prisutnost, čemu uopće služi digitalni marketing i kako vam može biti koristan, obratite nam se za savjetovanje kako bismo pronašli rješenje koje odgovara vama. Razgovarajte s našim specijalistima i procijenite vaše potrebe za uslugama digitalnog marketinga. Analizom vašeg tržišta i poslovanja, predložit ćemo vam financijski model koji će vam donijeti najveću vrijednost za vaš novac, kako biste uspješno kročili online stazama.

Svojim klijentima nudimo usluge edukacije u područjima digitalnog marketinga. Želite li potpuno samostalno kreirati i voditi svoje online oglasne kampanje, obratite nam se za edukaciju na nekoliko razina certificiranih programa online oglašavanja.

Osim cjelovitih programa, pružamo i usluge individualnih konzultacija koje vam mogu koristiti ako se susrećete s konkretnim problemom u području vođenja oglasnih kampanja i zainteresirani ste za poduku oko pojedinih aspekata digitalnog marketinga.

NAJAM CALL CENTRA

Jedinstvena usluga najma pozivnog centra dostupna svim vrstama poduzeća i krojena u skladu s potrebama vašeg poslovanja.

Pružamo tehnološki najmoderniju informacijsku infrastrukturu i agente specijaliste koji će odrađivati poslove pozivnog centra za vas, bez obzira je li riječ o prodaji, postprodajnom kontaktu ili tehničkoj podršci.

GRAFIČKI DIZAJN I BRANDING

Vizualna prezentacija je vaš prvi kontakt sa tržištem. Vaš brend, to ste vi. Izradi brenda i vizualnom identitetu pridajemo veliku pozornost.

Pružamo usluge izrade grafičke knjige standarda, logotipa, memoranduma, posjetnica, dizajna kuverti, pečata, plakata, letaka i oslikavanje promotivnih materijala.

IZRADA WEB STRANICA

Web stranica je vaša digitalna vizitka. U današnje, digitalno doba, imanje moderne, responzivne web stranice je nužnost, pogotovo ako je vaše poslovanje fokusirano na podizanje svijesti o postojanju vašeg brenda, tj. orijentirani ste na online komunikaciju ili internet trgovinu. Što god zamislite, mi možemo napraviti.

WEB I MOBILNE APLIKACIJE

Današnja radna dinamika i razvoj tehnologije zahtijevaju optimizaciju i automatizaciju poslovnih procesa i obrade podataka što ubrzava poslovanje vaše tvrtke. Sukladno tome, razvili smo rješenja:

    JAM CMS – robustan, modularan sustav za upravljanje sadržajem namijenjen informativnim stranicama, internet trgovinama, portalima i drugim rješenjima po narudžbi

    JAM ERP – cloud sustav za automatizaciju poslovanja, namijenjen malom i srednjem poduzetništvu. Podržava punu integraciju sa webshop rješenjima i našim JAM CMS sustavom.

JAM BOOKING – robustan, modularan booking sustav za automatizaciju rezervacijskih, organizacijskih i naplatnih procesa. Optimalno rješenje za turističke agencije, hotele, kampove, rent-a-car i rent-a-boat agencije, a i samostalne iznajmljivače.

Uz navedena in-house rješenja pružamo usluge razvoja web i mobilnih aplikacija i sustava po mjeri.