Savjetovanje


Imate iskustva s digitalnim marketingom, ali niste zadovoljni viđenim? Ili tek razmišljate o proširivanju svog poslovanja u online javnost?

U slučaju da niste sigurni je li vašoj tvrtki uopće potrebna online prisutnost, čemu uopće služi digitalni marketing i kako vam može biti koristan, obratite nam se za savjetovanje kako bismo pronašli rješenje koje odgovara vama. Razgovarajte s našim specijalistima i procijenite vaše potrebe za uslugama digitalnog marketinga. Analizom vašeg tržišta i poslovanja, predložit ćemo vam financijski model koji će vam donijeti najveću vrijednost za vaš novac, kako biste uspješno kročili online stazama.

Svojim klijentima nudimo usluge edukacije u područjima digitalnog marketinga. Želite li potpuno samostalno kreirati i voditi svoje online oglasne kampanje, obratite nam se za edukaciju na nekoliko razina certificiranih programa online oglašavanja.

Osim cjelovitih programa, pružamo i usluge individualnih konzultacija koje vam mogu koristiti ako se susrećete s konkretnim problemom u području vođenja oglasnih kampanja i zainteresirani ste za poduku oko pojedinih aspekata digitalnog marketinga.