Digitalni marketing


Promocija proizvoda, usluga i brendova na digitalnim platformama danas je nužnost. Svakodnevno se povećava broj ljudi koji odluke o kupnji ne donose ispred polica u trgovini, već ispred ekrana svojih uređaja. Razvoj digitalnih kanala promijenio je način na koji brendovi dosežu korisnike, ali i način na koji korisnici percipiraju proizvode i usluge.

Najveća prednost digitalnog marketinga krije se u dvosmjernoj komunikaciji s vašim kupcima. Zahvaljujući online kampanjama, nikada nije bilo lakše dobiti povratnu informaciju korisnika i prilagoditi se njihovim željama. Širok spektar aktivnosti i alata digitalnog marketinga osigurava doseg do vaših ciljanih korisnika i njihovo zadovoljstvo iskustvom s vašom tvrtkom.

Media Buying

Razvojem digitalnih platformi oglašavanje vašeg brenda postalo je jednostavnije, jeftinije i učinkovitije. Zakup oglasnog prostora na online portalima i forumima višestruko je isplativiji od oglašavanja u tradicionalnim medijima.

U našim rukama, vaši oglasi naći će se u pravo vrijeme, na pravom mjestu, pred očima vaše ciljane publike. Pružamo vam cjelovitu uslugu koja uključuje istraživanje karakteristika vaših željenih korisnika, prilagođavanje njihovim navikama, planiranje oglasne kampanje i budžeta, optimiziranje pregleda na njihovim uređajima te praćenje i analize uspješnosti vaše kampanje.


Internet Marketing

Google Adwords

Najkorišteniji i najopsežniji program internetskog oglašavanja. Prema vašim željama, kreiramo oglasnu kampanju koja doseže upravo one korisnike koje vi želite, u trenu kada su zainteresirani za vaš proizvod ili uslugu. Time podižemo online vidljivost vašeg brenda, usmjeravamo korisnike na vašu internetsku stranicu i potičemo ih na zadržavanje na njoj. Naši digitalci su Google certificirani čime svojim klijentima partnerima osiguravamo najveći stupanj kvalitete u svim fazama oglašivačkih kampanja.

Google Analytics

Prvi korak u online marketingu i najkorisniji alat za mjerenje vaše online prisutnosti i uspješnosti. Daje vam uvid u to kako vas vaši korisnici vide, broj i dužinu njihovih posjeta vašoj stranici, jesu li je posjetili prvi put ili joj se višekratno vraćaju, kojom brzinom su došli do tražene informacije i mnoge druge informacije i statistike koje su potrebne specijalistu internetskog marketinga kako bi učinio vaše kampanje uspješnima.

E-mail marketing

Direktan doseg marketinških poruka korisnicima putem e-mail poruka. Može uključivati slanje oglasnih materijala, ponuda, obavijesti o promocijama, zahtjeva za poslovnom suradnjom i informiranje o proizvodima i uslugama u svrhu poticanja kupnje. Planskom i kvalitetnom organizacijom dvosmjerne komunikacije postižemo izvanredne rezultate u prodaji.

Yandex Direct

Yandex je najpopularniji internetski preglednik u Rusiji. Ako je vaše poslovanje orijentirano na rusko tržište, ili pak teži postati, oglasna kampanja na Yandexu najbolji je početak. Više od 50 milijuna korisnika postaju vaše novo tržište.

SEO

Optimizacija vaše internetske stranice pomoću niza strategija kojima se povećava organska (besplatna) posjećenost stranice. Cilj optimizacije je pomoću prilagodbe ključnih riječi povećati rang na internetskim tražilicama što vodi do većeg broja posjeta i potencijalnih konverzija u kupce. Također, pružamo uslugu revizije i optimizacije postojećih SEO implementacija.

Audit postojećih kampanja

Nudimo uslugu procjene, prilagodbe i poboljšanja postojećih internetskih oglasnih kampanja u svrhu povećanja učinkovitosti. Ako ulažete novac u internetski marketing, a ne vidite pozitivne rezultate na svom poslovanju, vašoj je kampanji potreban makeover. Ponekad već i minimalne korekcije i prilagodbe donose željene rezultate u kratkom vremenu.


Društvene mreže

Društvene mreže već godinama nisu samo mjesto za druženje i zabavu. Njihov potencijal kao mjesto susreta s korisnicima je golem. Tvrtke koje nisu svakodnevno prisutne među svojim korisnicima i s njima ne ostvaruju interakciju, kao da i ne postoje. Pružaju vam mogućnost da izgradite bliski odnos sa svojim trenutnim i potencijalnim klijentima i dobijete njihovo povjerenje i lojalnost.

Pružamo usluge oglašavanja na društvenim mrežama, kao i usluge community managementa, čime osiguravamo kvalitetan odnos s vašim korisnicima.

Oglašavanje na društvenim mrežama

Društveni interaktivni mediji ključni su za uspješnost oglašavanja modernih tvrtki. Vaši korisnici, trenutni i potencijalni, svakodnevno se nalaze na Facebooku, Twitteru, Instagramu, Youtube-u, Google+, LinkedIn-u i Snapchatu. Iskoristite mogućnost da svoje marketinške poruke usmjerite prema njima. Doseg do korisnika putem oglašivačkih kampanja na društvenim mrežama daleko je lakši nego

Community management

Jedan od najvažnijih ciljeva marketinga i odnosa s potrošačima je izgraditi njihovu lojalnost. Najbolji put do lojalnosti je otvorena i direktna komunikacija. Za profil vaše tvrtke na društvenim mrežama osmišljavamo i kreiramo sadržaj, potičemo ih na interakciju i budimo interes za vašim proizvodima i uslugama. Redovito pratimo aktualne teme i proaktivno komuniciramo s korisnicima, kako bi njihovo iskustvo s vašim brendom bilo što bolje. Snažna i lojalna online zajednica jamči veći broj zadovoljnih klijenata koji su glavni pokretač vašeg poslovanja.